Succesvol herfstconcert van De Vredeburgers in de PKN kerk 

Het gemengd koor De Vredeburgers heeft zondag 30 oktober 2022 een bijzonder geslaagd concert gegeven. In een overvolle kerk genoot het publiek van een gevarieerd programma met bekende religieuze liederen zoals Ave Verum en Panis Angelicus en liederen uit diverse opera’s, onder andere gedeelten uit de opera La Traviata van G. Verdi. Het koor had een blijde uitstraling en zong met enthousiasme. Medewerking werd verleend  door de sopraan Suzanne Leegwater, die tevens op de fluit soleerde. Koor en soliste werden begeleid door Janneke Koetsier op de piano. De algehele leiding was in handen van Gerard Leegwater. 
Na dit succesvolle concert gaat het koor weer aan de voorbereidingen voor het volgende concert beginnen, dat op zondag 5 november 2023 zal plaatsvinden. Het nieuwe programma zal voornamelijk in het teken staan van de opera. Het is nu een prima moment voor nieuwe leden om in te stappen; vooral versterking van de tenoren is zeer gewenst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Rijser.