Evenement Kunst en Muziek tussen de Bollen groot succes 

Zondag 30 april heeft het evenement Kunst en Muziek tussen Bollen plaatsgevonden. Het is een zeer groot succes geworden. Er zijn veel bezoekers op afgekomen. Zij hebben genoten van een bezoek aan de kunstmarkt en van de muziek van Sjust 4 de Fun. De band speelde vooral muziek uit de jaren zestig. Het gemengd koor De Vredeburgers heeft een kort informeel concert gegeven. Tot slot waren de zelfgebakken taarten, de drankjes en hapjes zeer in trek bij de bezoekers, zo ook ons gezellig terras. Het evenement vond plaats naast de Hortus Bulborum in Limmen. 

Financiën en concerten 

Het gemengd koor De Vredeburgers heeft het evenement georganiseerd. Kringloopwinkel Keer op Keer heeft het koor gesteund met een financiële bijdrage. Hiervoor onze hartelijk dank. Deze bijdrage en de opbrengst van het evenement, komen ten goede aan De Vredeburgers om in de toekomst mooie concerten te kunnen blijven presenteren.  

Interesse in ons koor?

Wil je graag meezingen in ons koor? Je ben van harte welkom om op onze repetitie te komen. Deze is elke donderdagavond vanaf 20:00 uur. Meld je wel even vooraf aan.  Er zijn al nieuwe leden met enthousiasme bij ons komen zingen, maar we zijn nog op zoek naar meer koorleden, met name tenoren.