Zondag 21 april 2024: Kunst en Muziek tussen de Bollen.

Evenement Kunst en Muziek tussen de Bollen

Bent u geïnteresseerd in muziek en een kunstmarkt? Kom dan tijdens de Bloemendagen, op zondag 21 april  van 11:00 uur  tot 18:00 uur naar Kunst en Muziek tussen de bollen. Het gemengd koor De Vredeburgers organiseert voor de 10e keer tijdens de Limmer Bloemendagen een kunst- en muziekevenement. De vorige keren was het een zeer geslaagd en gezellig festijn dat vele enthousiaste bezoekers heeft getrokken. U kunt ons vinden achter “Ons Huis”, Zuidkerkenlaan 23 a in Limmen.

Kunstmarkt

Achter “Ons Huis”, op het terrein van de Hortus, is de kunstmarkt waar onder andere sieraderen, keramiek, schilderijen, glas, monoprint te zien en te koop zijn.  Alle deelnemende kunstenaars komen uit de regio.  Vanaf 13.00 tot ca 17.00 uur is live muziek te beluisteren. In de fraaie muziekkoepel treden maar liefst 3 bands (Die Band & Co, The US Stringers en 107 & Friends)  op die jaren 60 hits van wereldberoemde bands zullen spelen maar ook nummers van bv Janis Joplin en Bob Dylan. Om een paar bands te noemen: The Kinks, The Small Faces, Rolling Stones en The Beatles. Dat belooft een waar spektakel te worden dus!!  En als klap op de vuurpijl kunt u op de platenmarkt in “Ons Huis” naar hartenlust snuffelen tussen nostalgisch vinyl.

Er wordt koffie en thee geschonken in “Ons Huis” al dan niet met een heerlijk “home made” stuk taart. Vanuit het tuinhuis op het terras zijn koude dranken verkrijgbaar en ook diverse belegde broodjes en andere hartigheden.

De opbrengst van al deze activiteiten komt ten goede aan het gemengd koor De Vredeburgers om in de toekomst mooie concerten te kunnen blijven presenteren.