Lid worden

Niet iedereen is een geoefend zanger en dat is ook helemaal niet nodig om lid te worden. Wat we belangrijk vinden is dat je je inzet voor het koor door: 

  • jouw enthousiasme
  • zoveel mogelijk aanwezig te zijn op de repetities, zeker de maand voor een concert
  • je thuis de liederen voorbereidt met door de dirigent ingezongen nummers

Veelgestelde vragen

Wellicht heb je nog de volgende vragen: 

– moet ik ervaring hebben met zingen in een koor? Nee, dat hoeft niet. Die ervaring krijg je vanzelf bij ons 
– moet ik noten kunnen lezen? Dat is niet per se noodzakelijk. Maar het is wel handig, want we werken met bladmuziek. Je krijgt alle bladmuziek van het koor. Bij sommige liederen heeft de dirigent de stemmen ingezongen. As je lid bent, vind je deze op de ledenpagina. Meer informatie over zingen bij ons koor vind je op de pagina Koor.  

Leeftijd

Bij het ouder worden kan de stem niet meer bij het koor passen. Daarom is het voor ons koor belangrijk dat je als nieuw lid bij voorkeur niet ouder bent dan 70 jaar. 

Proefperiode

Gedurende de eerste 4 weken kun je met het koor meezingen. Na deze proefperiode bepaal je of je wel of niet lid wilt worden. 

Vakantie

Tijdens de vakantiemaanden juli en een gedeelte van augustus zijn er geen repetities. Dit is gekoppeld aan de schoolvakanties. 

Contributie

De contributie bedraagt €200 euro per jaar. 

Privacy

Het Gemengd koor De Vredeburgers heeft het Privacy Reglement opgesteld. Als je lid bent, vindt je deze informatie op de ledenpagina. 

Wil je lid worden?

Wil je lid worden of heb je nog vragen, neem dan contact op me een van de bestuursleden

Jouw bijdrage

De kracht van het koor ligt ook aan de actieve en enthousiaste deelname van onze koorleden. Naast het bestuur zijn er een aantal commissies die een belangrijke bijdrage leveren aan het goed functioneren van het koor. En het is ook nog leuk om te doen. Misschien ook iets voor jou? Vraag na bij een van de bestuursleden of commissieleden. 

Bestuur

Het bestuur bestaat uit: 
Voorzitter, Paul Cornelisse 
Secretaris, vacature
Penningmeester, Esther Winter
Bestuurslid, Els van Diepen
Bestuurslid, Marianne Rijser
Bestuurslid, Thea de Lange